AHK INOVACIJSKA NAGRADA ZA START-UP 2017

 In Business

Evo i update-a o natječaju…

Prijave za Start-up nagradu su završene i skupilo se dosta kvalitetnih projekata. U drugom krugu natjecanja imamo ukupno 10 projekata. Predstoji težak zadatak žiriju da odabere najbolja tri projekta i tima, koji će braniti svoje boje 13.12. pred žirijem uz prisustvo publike. Konkretni kriteriji prema kojima se projekti ocjenjuju su: Inovativnost, user experience, poslovni model i dojam tima.

Napeto iščekujemo odluku žirija i veselimo se budućim finalistima. Svi projekti bit će predstavljeni na ovoj web stranici po završetku natjecanja. Hvala našim partnerima i sponzoru SAP Hrvatska!

Evo i teksta natječaja:

Ovaj natječaj Njemačko-hrvatska komora provodi već 3. godinu za redom s ciljem približavanja hrvatskih start-upova njemačko-hrvatskoj poslovnoj zajednici. Start-upovima se pruža prilika za umrežavanje i upoznavanje s potencijalnim partnerima i investitorima. Prijavite se na natječaj i profitirajte od našeg iskustva!

Partneri Komore u ovogodišnjem natječaju su BIOS Poduzetnički inkubator iz Osijeka, Grad Rijeka – Startup Inkubator Rijeka i Founder Institute iz Zagreba.

 

PRAVILA NATJEČAJA

I. Organizator: Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska  komora, Zagreb, Strojarska cesta 22/11. Više o nama: http://kroatien.ahk.de/

II. Prijave na natječaj primaju se do 15.11.2017. Dodjela nagrade održat će se na događaju u organizaciji Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Točan termin bit će naknadno utvrđen.

III. Tko se može prijaviti? Start-upovi iz Hrvatske ili start-upovi čiji je barem jedan član tima iz Hrvatske

IV. Kako se prijaviti: popunite formular s osnovnim podacima o Vašem timu i projektu i pošaljite nam ga zajedno s Vašim pitch-em u obliku prezentacije (maksimalno 15 slide-ova) ili videa (do 1 minute) ili oboje!

V. Tko odlučuje o pobjedniku i po kojem kriteriju? Stručni žiri čine predstavnici članova Njemačko-hrvatske komore te predstavnik Veleposlanstva SR Njemačke u Hrvatskoj. U procesu odabira važnu ulogu imat će kriterij inovativnosti, tržišni potencijal te cjelokupni dojam projekta i team-a. Odluka o pobjedniku je isključivo u nadležnosti žirija.

VI. Što čeka pobjednika? Pobjednička skulptura mladog autora Nikole Vudraga, besplatno jednogodišnje članstvo u Njemačko-hrvatskoj komori s mogućnošću umrežavanja s njemačko-hrvatskom poslovnom zajednicom, medijska popraćenost – intervju u dvojezičnom časopisu koji se šalje na 1500 adresa u RH i Njemačkoj, objava na web stranici i društvenim mrežama komore i njenih partnera.

 

Sva dokumentacija treba biti na engleskom jeziku te dostavljena na e-mail: melita.maganic@ahk.hr

VESELIMO SE VAŠIM PRIJAVAMA!

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search