Listopadski “Jour fixe” u suradnji s TPA

 In Uncategorized

Domaćin listopadskog “Jour fixea” bila je jedna od vodećih tvrtki za porezno pravo i reviziju u Hrvatskoj – naš član TPA. U skladu s godišnjom temom i ovoga smo puta predstavili jedan “start-up”.

Više od stotinu članova i gostiju okupilo se posljednji četvrtak u listopadu u zagrebačkome restoranu Lobby na mjesečnome Jour fixeu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Okupljene je pozdravio predsjednik Komore Nicolas Baron Adamovich koji je zahvalio domaćinu, jednoj od vodećih tvrtki za porezno pravo i reviziju u Hrvatskoj – TPA – te je ovu priliku iskoristio da članove još jednom pozove da se prijave za ovogodišnju Inovacijsku nagradu Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore. Adamovich je također podsjetio na predstojeća događanja i projekte Komore, a riječ je zatim predao Thomasu Hanederu, TPA-ovom Managing Partneru za Hrvatsku, Albaniju, Srbiju i  Bugarsku te Bojanu Huzaniću koji je u TPA-u zadužen za odjel regulatornog i poreznog savjetovanja.

Haneder i Huzanić kratko su predstavili svoju tvrtku, inače specijaliziranu za usluge poreznog savjetovanja, računovodstva, revizije i savjetovanja, istaknuvši pritom komunikaciju licem u lice kao glavnu prednost TPA-a. Naglasili su i kako su kao poduzeće narasli – sa samo 5 zaposlenika na 20-ero.

U skladu sa svojom godišnjom temom – Start-upovi i inovacije – Komora je i na ovome štamtišu goste upoznala s jednim hrvatskim start-upomAsync Labs koji su predstavili Nataša Atlija i Luka Klancir, osnivač Hrvatskog Bitcoin Portala. Osim na potonjem Async Labs radi na nekoliko projekata, a u poznatije od njih ubraja se softver za pčelare MyBeeLine.

Ostatak večeri protekao je u nezaobilaznome networkingu u opuštenoj atmosferi.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search