AHK

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora dio je svjetske mreže od 130 vanjskotrgovinskih komora u 90 zemalja. Komora u Zagrebu aktivno djeluje od 2003. godine, a s više od 390 članova iz njemačkih, hrvatskih i međunarodnih poslovnih krugova predstavlja najveću bilateralnu gospodarsku instituciju u Hrvatskoj. Jedna od glavnih zadaća Komore je organizacija različitih događaja a s ciljem umrežavanja i razmjene informacija među članovima.
Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora se 2015. godine po prvi puta odlučila uključiti u start-up scenu u Republici Hrvatskoj u obliku dodjeljivanja Inovacijske nagrade za Start-up u sklopu dodjele tradicionalne AHK inovacijske nagrade koja se dodjeljuje od 2013. godine. Cilj je bio približiti kreativne i inovativne početnike već postojećim i etabliranim poduzetnicima iz njemačko-hrvatskog gospodarskog svijeta te dugoročno potaknuti mlade osobe s realnim i inovativnim poslovnim idejama da ih pretvore u stvarne poslove.
Godišnja tema Komore u 2017. godini glasi “Startup-ovi & inovacije”.  Cilj projekta je ukazati na važnost Start-upova u poslovnom svijetu, njihovog razvoja i povezivanja s tvrtkama odnosno korporacijama.  Godišnja tema prati rad Komore tijekom cijele 2017. godine kroz brojna događanja, simpozije, radionice i seminare.

Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Kontakt
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search